Αρχική Σελίδα Προϊόνταδιπλοτειχισμένη ζαρωμένη γραμμή εξώθησης σωλήνων

SBG800 διπλοτειχισμένη ζαρωμένη γραμμή εξώθησης σωλήνων, πλαστικός σωλήνας που κατασκευάζει τα μηχανήματα

SBG800 διπλοτειχισμένη ζαρωμένη γραμμή εξώθησης σωλήνων, πλαστικός σωλήνας που κατασκευάζει τα μηχανήματα

  • SBG800 διπλοτειχισμένη ζαρωμένη γραμμή εξώθησης σωλήνων, πλαστικός σωλήνας που κατασκευάζει τα μηχανήματα
  • SBG800 διπλοτειχισμένη ζαρωμένη γραμμή εξώθησης σωλήνων, πλαστικός σωλήνας που κατασκευάζει τα μηχανήματα
SBG800 διπλοτειχισμένη ζαρωμένη γραμμή εξώθησης σωλήνων, πλαστικός σωλήνας που κατασκευάζει τα μηχανήματα
Λεπτομέρειες:
Τόπος καταγωγής: ΚΙΝΑ, HUASU
Μάρκα: HUASU
Πιστοποίηση: CE, ISO9001
Αριθμό μοντέλου: SBG800
Πληρωμής & Αποστολής Όροι:
Ποσότητα παραγγελίας min: 1 ομάδα
Τιμή: USD 200-1500000 PER SET
Συσκευασία λεπτομέρειες: κανονικό πακέτο
Χρόνος παράδοσης: 1-3 μήνες
Δυνατότητα προσφοράς: 2-4 ΣΥΝΟΛΑ
Επικοινωνία
Λεπτομερής Περιγραφή Προϊόντος
Σχέδιο βιδών: Μονής βίδας Επεξεργασία Τύπος: ζαρωμένη εξώθηση σωλήνων
Αυτόματη Βαθμού: Αυτόματη Αυτόματη: Siemens
Αριθμό μοντέλου: Sbg-800 ζαρωμένος σωλήνας που εξωθεί Eachinery Τάση: 220-440V ζαρωμένος σωλήνας που εξωθεί τα μηχανήματα
Μηχανήματα εξώθησης σωλήνων PE: πλαστικός σωλήνας που κατασκευάζει τα μηχανήματα Μάρκα: HUASU Corrugated Pipe Extruding Machinery
Τόπος καταγωγής: Shandong, Κίνα (ηπειρωτική)
Υψηλό φως:

διπλοτειχισμένη ζαρωμένη μηχανή σωλήνων

,

διπλοτειχισμένα ζαρωμένα μηχανήματα σωλήνων

 

Περιγραφή της διπλοτειχισμένης ζαρωμένης γραμμής εξώθησης σωλήνων SBG800 HDPE/PP:

Χαρακτηριστικά γνωρίσματα του σωλήνα:


Πεδίο διαμέτρων: (Ταυτότητα) Φ500mm-Φ800mm
Διπλοτειχισμένο ζαρωμένο σωλήνων εσωτερικό τραπεζοειδές ζαρώνω-μέγεθος στρώματος στρώματος ομαλό, εξωτερικό, κοίλος τοίχος μεταξύ του εσωτερικού στρώματος και του εξωτερικού στρώματος. Ο διπλοτειχισμένος ζαρωμένος σωλήνας χρησιμοποιείται κυρίως για την υπόγεια αποχέτευση νερού. Η παραγωγή του σωλήνα από την άμεση εξώθηση είναι ιδιαίτερα αποδοτική και αξιόπιστη. Λόγω του άριστου σχεδίου της κατασκευής τοίχων, ο σωλήνας μπορεί να εξασφαλίσει το ελαφρύς σε σύγκριση με άλλες κατασκευές. Αυτό σημαίνει ότι το κόστος του σωλήνα μπορεί να μειωθεί πολύ και η ανταγωνιστική δυνατότητα σωλήνων μπορεί να αυξηθεί. Χρησιμοποιείται ευρέως και τους δύο στο εσωτερικό και στο εξωτερικό δεδομένου ότι είναι μια εύκολη και αξιόπιστη σύζευξη χωρίς οποιαδήποτε σύνθετη συναρμολόγηση, και αντικαθιστά το συγκεκριμένο σωλήνα και το σωλήνα χυτοσιδήρου. Αυτή τη στιγμή, η διπλοτειχισμένη ζαρωμένη διοχέτευση με σωλήνες PE χρησιμοποιείται εκτενώς για να εξασφαλίσει την ανάπτυξη της προστασίας του περιβάλλοντος κατά τη διάρκεια της δικτύωσης του νερού και αποχετευτικού δικτύου.


Διπλοτειχισμένη ζαρωμένη γραμμή σωλήνων:


Προκειμένου να ικανοποιηθεί η ζήτηση της πλαστικής αγοράς, HUASU Company σχεδίασε και ανέπτυξε αυτήν την HDPE διπλοτειχισμένη ζαρωμένη γραμμή SBG800 εξώθησης σωλήνων με να απορροφήσει τη προηγμένη τεχνολογία από την πλαστική βιομηχανία μηχανημάτων ξένων χωρών. Αυτή η HDPE διπλοτειχισμένη ζαρωμένη γραμμή εξώθησης σωλήνων είναι το πιό πρόσφατο επίτευγμα μελέτης στο πλαστικό που εξωθεί την περιοχή. Ολόκληρη η γραμμή εξώθησης είναι κατάλληλη για την εξώθηση υψηλής ταχύτητας HDPE, LDPE, και PP του υλικού. Η πλήρης γραμμή υιοθετεί άμεσα την εξώθηση (δύο εξωθητές ομο-που εξωθούν) και διαμόρφωση της τεχνολογίας, ανθρώπου-μηχανής σύστημα ελέγχου διεπαφών. Κάνει τον υψηλό βαθμό αυτοματοποίησης, η αξιόπιστη ποιότητα και η σταθερή παραγωγή γίνονται αληθινές. Και αυτή η γραμμή παραγωγής σωλήνων κερδίζει το σπίτι και στο εξωτερικό την καλή φήμη των πελατών μας.


Ενιαίος εξωθητής βιδών:

 

Η υψηλή ταχύτητα, ενιαίος εξωθητής βιδών εξώθησης υψηλής αποδοτικότητας σχεδιάζεται ειδικά για την εξώθηση του υλικού PE, που αυλακώνεται βαρέλι, που εξοπλίζεται με το χαμηλότερο ανεμιστήρα θορύβου, τη υψηλή ταχύτητα και το σκληρό μειωτή εργαλείων. Τα εσωτερικά και εξωτερικά στρώματα του ζαρωμένου σωλήνα είναι ανεξάρτητα υλικό τροφών από δύο εξωθητές. Μπορεί να κάνει τα εσωτερικά και εξωτερικά στρώματα να παραγάγουν τη διαφορετική εξώθηση υψηλής αποδοτικότητας υλικού και εγγύησης.


Κεφάλι κύβων:

 

Το κεφάλι κύβων εξώθησης έχει δύο - διοχετεύστε τη δομή, το χειρισμό εναζώτωσης και στίλβωσης, τις ειδικές σχεδιασμένες στοματικές φόρμες, κατάλληλος για τη διαφορετική υλική και διαφορετική παραγωγή σωλήνων ακαμψίας δαχτυλιδιών. Η ειδική δομή φορμών βεβαιώνει το εσωτερικό και εξωτερικό πάχος τοίχων στρώματος ακόμη και και διαμορφώνοντας τη σταθερότητα.


Corrugator:

 

Το Corrugator είναι υιοθετημένη οριζόντια δομή με τη μετάδοση τύπων σαϊτών, που εξοπλίζεται με το προηγμένο σύστημα υδρόψυξης και το κενό διαμορφώνοντας σύστημα. Αυξάνει πολύ την ταχύτητα παραγωγής. Η ειδική belling σε απευθείας σύνδεση λειτουργία μειώνει το κόστος επένδυσης και βελτιώνει την αποδοτικότητα παραγωγής. Η μείωση της ποσότητας φραγμών φορμών μπορεί να μειώσει το κόστος επένδυσης και την κατανάλωση ενέργειας. Οι φραγμοί φορμών υιοθετούν την κίνηση σερβο μηχανών SIEMENS και το προηγμένο self-lubrication σύστημα. Βεβαιώνει την κινούμενη ακρίβεια και την πλαστική ποιοτική σταθερότητα σωλήνων.
Μια υψηλή ταχύτητα της παραγωγής μπορεί να εξασφαλιστεί από το ζαρωμένο διαμορφώνοντας σύστημα και το αναγκασμένο σύστημα ψύξης που συνδυάζονται με το νερό και την αερόψυξη κατά τη διάρκεια της σταθερής παραγωγής. Το προηγμένο προγραμματίσημο λαδώνοντας σύστημα μειώνει το γδάρσιμο των φραγμών φορμών σε ένα ελάχιστο μακραίνοντας τη διάρκεια ζωής τους και εξασφαλίζοντας την τρέχοντας ακρίβεια και τη σταθερή ποιότητα.


Φραγμοί φορμών:

 

Είναι ζαρωμένοι διαμορφώνοντας τις φόρμες που διαμορφώνονται από το ειδικό υλικό κραμάτων αργιλίου μέσω της ρίψης ακρίβειας. Έχουν τη υψηλή ακρίβεια και τη δύναμη, και τον άριστο διασκεδασμό θερμότητας.


Τέμνουσα μηχανή:

 

Υψηλής αντοχής λεπίδα χάλυβα κραμάτων, περιστροφική κοπή, ομαλή τομή σωλήνων, dustless κοπή. Η ακολουθώντας συσκευή κάνει την τέμνουσα ακρίβεια θέσης. Το επαγγελματικό προγραμματισμένο PLC ελέγχοντας σύστημα της Γερμανίας SIEMENS καθιστά τη λειτουργία εύκολη και ευαίσθητη.

 

Σύστημα ελέγχου:

 

Υιοθετεί το επαγγελματικό σύστημα ελέγχου PLC SIEMENS, «μεγάλη ανθρώπου-μηχανής διεπαφή οθόνης αφής χρώματος 15, υψηλή αυτοματοποίηση, αξιόπιστο τρέξιμο, εύκολη λειτουργία, λειτουργία μακρινής επικοινωνίας που μπορεί να πραγματοποιήσει τη μακρινή διάγνωση ελαττωμάτων και να αποκλείσει τη δυνατότητα.

 

Κύρια τεχνική παράμετρος:

 

 

Όνομα
Πρότυπο
Διάσταση
(L×W×H) χιλ.
Συνολική δύναμη (KW)
Βάρος (κλ)
Εξωθητής
SJ120×30
SJ90×30
4100×800×3000
3780×600×3000
160 (ανώτατος)
75 (ανώτατος)
7000
6000
Φραγμοί φορμών
(Ταυτότητα)
PE500
2400×Φ765
100 (ανώτατος)
3000
PE600
3600
PE800
4600
Corrugator
SBCJ1000
7500×2800×3500
120 (ανώτατος)
20000
Δεξαμενή νερού
LQB1000
5100×1400×2100
7.7
2000
Κόπτης
QG9030
4252×2100×2400
7.5
4000
Ξεφορτώνοντας υποστήριγμα
JGJ1000
5220×2100×830
-
1000
 

 

SBG800 διπλοτειχισμένη ζαρωμένη γραμμή εξώθησης σωλήνων, πλαστικός σωλήνας που κατασκευάζει τα μηχανήματα 0

Στοιχεία επικοινωνίας
Qingdao Huasu Machinery Fabrication Co,. Ltd.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Sisi Zhao

Τηλ.:: +8613853290988

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)

Άλλα προϊόντα

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Διεύθυνση: Νο 8 δρόμος Haier, ζώνη βιομηχανίας κόλπων Jiaozhou, πόλη Qingdao Jiaozhou, Λαϊκή Δημοκρατία της Κίνας

Διεύθυνση Εργοστασίου:Νο 8 δρόμος Haier, ζώνη βιομηχανίας κόλπων Jiaozhou, πόλη Qingdao Jiaozhou, Λαϊκή Δημοκρατία της Κίνας

  • Τηλ.::86-532-87273138
  • Φαξ:86-532-87273086
  • E-mail:huasu@qdhuasu.com
  • Χρόνο εργασίας:8:00-5:00
  • Υπεύθυνος: Mrs. Sisi Zhao
  • Mobile Site