Αρχική Σελίδα ΠροϊόνταPVC γραμμή διέλασης σωλήνων

Γραμμή παραγωγής σωλήνων PVC παροχής νερού, μηχανή εξώθησης σωλήνων PVC 60-250KW

Γραμμή παραγωγής σωλήνων PVC παροχής νερού, μηχανή εξώθησης σωλήνων PVC 60-250KW

  • Γραμμή παραγωγής σωλήνων PVC παροχής νερού, μηχανή εξώθησης σωλήνων PVC 60-250KW
  • Γραμμή παραγωγής σωλήνων PVC παροχής νερού, μηχανή εξώθησης σωλήνων PVC 60-250KW
  • Γραμμή παραγωγής σωλήνων PVC παροχής νερού, μηχανή εξώθησης σωλήνων PVC 60-250KW
Γραμμή παραγωγής σωλήνων PVC παροχής νερού, μηχανή εξώθησης σωλήνων PVC 60-250KW
Λεπτομέρειες:
Τόπος καταγωγής: Qingdao, Κίνα
Μάρκα: HUASU
Πιστοποίηση: CE, ISO9001
Αριθμό μοντέλου: SRQG63-1200
Πληρωμής & Αποστολής Όροι:
Ποσότητα παραγγελίας min: 1 γραμμή
Τιμή: USD 200-200000 PER SET
Συσκευασία λεπτομέρειες: Η ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΩΚΕΑΝΙΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑ
Χρόνος παράδοσης: 40-60 εργάσιμες ημέρες
Δυνατότητα προσφοράς: 2-8 ΓΡΑΜΜΕΣ ΤΟ ΜΗΝΑ
Επικοινωνία
Λεπτομερής Περιγραφή Προϊόντος
Κατάσταση: Νέα εφαρμογή: Σωλήνας
Αυτόματη Βαθμού: ΠΛΗΡΩΣ ΑΥΤΟΜΑΤΟΣ Μάρκα: HUASU
Τάση: 380V ή προσαρμοσμένος Έλεγχος θερμοκρασίας: OMRON
Σχέδιο βιδών: Μονής βίδας Δύναμη: 60-250KW
Υψηλό φως:

PVC Γραμμή Παραγωγής Σωλήνων

,

σωλήνας PVC που κατασκευάζει τη μηχανή

Περιγραφή της γραμμής εξώθησης υδροσωλήνων PVC:

 

Τα μηχανήματα Qingdao HUASU κατασκευάζουν τη Co., ΕΠΕ σχέδια και αναπτύσσουν τη γραμμή εξώθησης σωλήνων PVC ειδικά για την παροχή νερού PVC και το σωλήνα διάθεσης. Η γραμμή εξώθησης υδροσωλήνων PVC ειδικεύεται στην κατασκευή των σωλήνων PVC, CPVC και UPVC της διαφορετικών διαμέτρου και του πάχους. Εφαρμόζονται στο γεωργικό και καλώδιο παροχής νερού κατασκευής αποξηράνσεων, υπερυψωμένων ή υπόγειων και και το καλώδιο. Λόγω των ειδικών χαρακτηριστικών των πλαστικών σωλήνων CPVC, χρησιμοποιούνται ευρέως στους τομείς της μεταφοράς αργού πετρελαίου, γραμμές σωλήνων της χημικής βιομηχανίας που απαιτούν την υψηλής θερμοκρασίας και παροχή νερού αντίστασης διάβρωσης καυτών και χλιαρών, και σύστημα αποξηράνσεων, άμεσα θαμμένοι σωλήνες της υψηλής και πρόσθετης ηλεκτρικής ενέργειας υψηλής τάσης, μανίκια προστασίας των καλωδίων και καλώδια, κ.λπ. υψηλό - τα υλικά ποιοτικού χάλυβα, ακριβής παράγοντας διαδικασία κάνουν υψηλός - ποιοτική γραμμή.


Αυτή η γραμμή εξώθησης σωλήνων PVC αποτελείται κυρίως από τον κωνικό δίδυμο εξωθητή βιδών, τις φόρμες σωλήνων PVC, την κενή δεξαμενή νερού βαθμολόγησης, την ψεκάζοντας δροσίζοντας δεξαμενή νερού, έλξη-από τη μηχανή, την τέμνουσα μηχανή και την ανατροπή του υποστηρίγματος.


Κωνικός εξωθητής δίδυμος-βιδών:

 

Είναι εξοπλισμένο με το αναγκασμένο σύστημα τροφοδοσίας καθορίζω-ποσότητας υλικό, το αυτόματο σύστημα ελέγχου θερμοκρασίας, το κενό σύστημα εξάτμισης και το αυτόματο σύστημα ελέγχου ταχύτητας. Αυτή η δομή βεβαιώνει τον ακριβή έλεγχο για την υλική θερμοκρασία, τη σταθερότητα plasticization και πολύ τη βελτίωση της ταχύτητας παραγωγής. Η κύρια μηχανή είναι άμεσος μετατροπέας ή μετατροπέας συχνότητας. Σταθερότητα ροπής παραγωγής μηχανών που μπορεί να επιτύχει τον βήμα-λιγότερο κανονισμό ταχύτητας.


PVC που εξωθεί τις φόρμες:

 

Το υλικό είναι υψηλό - ποιότητα 40Cr. Η επιφάνεια φορμών είναι εξετασμένες στίλβωση και επιχρωμίωση. Υιοθετεί τη δομή της πολλαπλάσιας επικεφαλής σπείρας. Το λειωμένο μέταλλο έχει τη χαμηλή πίεση. Εξωθώντας στην υψηλή ποσότητα, το κεφάλι κύβων διατηρεί ακόμα τη χαμηλή θερμοκρασία.


Κενή δεξαμενή νερού βαθμολόγησης:

 

Το υλικό του σώματος είναι πίνακας ανοξείδωτου υψηλή σκληρότητα και καλή ποιότητα. Είναι υψηλή αντίσταση, διάβρωση-αντίσταση και δύο σταδίων για το σωλήνα μεγάλων διαμέτρων. Το επιπλέον σώμα ανοξείδωτου ρυθμίζει τη στάθμη ύδατος και τη δομή απλή και πρακτική. Θερμοκρασία ύδατος ελέγχων ηλεκτρικής ενέργειας. Το υλικό ακροφυσίων είναι πλαστικό εφαρμοσμένης μηχανικής ABS. Το πλαίσιο της μηχανής μπορεί να ρυθμιστεί τρεις διαστάσεις. Η κίνηση από το μέτωπο προς την πλάτη υιοθετεί την κυκλοειδή κίνηση μειωτών και επάνω & κατεβάζει και αριστερά & δεξιός υιοθετεί τη ρύθμιση βιδών.


Δροσίζοντας δεξαμενή ψεκασμού νερού:

 

Το σώμα αποτελείται από το ανοξείδωτο και η σκιά είναι διαφανής μαλακή κουρτίνα PVC. Το επιπλέον σώμα ανοξείδωτου ρυθμίζει τη στάθμη ύδατος και η ηλεκτρική ενέργεια ελέγχει τη θερμοκρασία ύδατος. Το υλικό ακροφυσίων είναι πλαστικό εφαρμοσμένης μηχανικής ABS. Το πλαίσιο της μηχανής μπορεί να ρυθμιστεί πάνω-κάτω. Υπάρχει κύλινδρος στη δεξαμενή.


Έλξη-από τη μηχανή:

 

Υιοθετεί την προσέγγιση μετατροπής συχνότητας. Μεταφορές κάθε πλαισίων έλξης με την αλυσίδα που εξασφαλίζει κάθε διαδρομή που κινείται ταυτόχρονα. Είναι πνευματική στερέωση ευελιξίας. Το ρουλεμάν έχει την ειδική δομή που μπορεί αποτελεσματικά να μειώσει το λάθος εγκαταστάσεων. Η μηχανή έχει το λάστιχο συντελεστή υψηλής τριβής τύπων Β.


Τέμνουσα μηχανή:

 

Είναι πλανητική κοπή για τη μεγάλη διάμετρο. Η λεπίδα παίρνει την περιστροφή και το τέμνον μέρος και παρεμβάλλοντας το μέρος λεπίδων πάρτε την επανάσταση. Έχει την τέμνουσα δομή γωνίας, τη στερεώνοντας και καθαρίζοντας συσκευή πνευματικού μισού αργιλίου.


Σύστημα ελέγχου:

 

Μπορούμε να προσφέρουμε το ελέγχοντας σύστημα PLC SIEMENS που είναι ευφυές ελέγχοντας σύστημα. Επίσης μπορούμε να προσφέρουμε το συνηθισμένο ελέγχοντας σύστημα που χρησιμοποιούν τα ηλεκτρικά μέρη Siemens, ελεγκτής θερμοκρασίας Omron. Η λειτουργία είναι απλή.
Η κενή αντλία και το τρακτέρ υιοθετούν τα υψηλής ποιότητας προϊόντα. Τα τρακτέρ μπορούν να διαιρεθούν σε πάνω-κάτω το pedrail, το τρεις-νύχι, το τέσσερις-νύχι, το έξι-νύχι, κ.λπ. από την άποψη του πάχους και της διαμέτρου του σωλήνα. Ο κόπτης έχει δύο τρόπους όπως ο τύπος λεπίδων και πλανητών. Επιπλέον, η μετρώντας συσκευή είναι εξοπλισμένη. Η ιδιοκτησία της γραμμής παραγωγής είναι αξιόπιστη και η παραγωγή είναι υψηλή.

 

Κύρια τεχνική παράμετρος:

 

 

Στοιχεία Προδιαγραφή Εξωθητής Ταχύτητα Μέγιστη παραγωγή Εγκατάσταση Διάσταση LxWxH
Sjpgz-40 Ø20-Ø40mm Sjsz-51/105 1-12m/min 150kg/h 65 KW 32x1.8x2m
Sjpgz-250 Ø50-Ø250mm Sjsz-65/132 0.5-5m/min 300kg/h 100 KW 36x2x2m
Sjpgz-315 Ø110-Ø315mm Sjsz-80/156 1-3.6m/min 420kg/h 145 KW 38x2x2m
Sjpgz-400 Ø200-Ø400mm Sjsz-80/156 0.2-2m/min 420kg/h 210 KW 42x2.5x2.5m
Sjpgz-630 Ø315-Ø630mm Sjsz-92/188 0.08-0.8m/min 750kg/h 245 KW

48x2.5x2.5m

 

 

 

 

Γραμμή παραγωγής σωλήνων PVC παροχής νερού, μηχανή εξώθησης σωλήνων PVC 60-250KW 0

Στοιχεία επικοινωνίας
Qingdao Huasu Machinery Fabrication Co,. Ltd.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Sisi Zhao

Τηλ.:: +8613853290988

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)

Άλλα προϊόντα

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Διεύθυνση: Νο 8 δρόμος Haier, ζώνη βιομηχανίας κόλπων Jiaozhou, πόλη Qingdao Jiaozhou, Λαϊκή Δημοκρατία της Κίνας

Διεύθυνση Εργοστασίου:Νο 8 δρόμος Haier, ζώνη βιομηχανίας κόλπων Jiaozhou, πόλη Qingdao Jiaozhou, Λαϊκή Δημοκρατία της Κίνας

  • Τηλ.::86-532-87273138
  • Φαξ:86-532-87273086
  • E-mail:huasu@qdhuasu.com
  • Χρόνο εργασίας:8:00-5:00
  • Υπεύθυνος: Mrs. Sisi Zhao
  • Mobile Site