Αρχική Σελίδα ΠροϊόνταΕνιαία τοίχο κυματοειδή γραμμή διέλασης σωλήνων

Ο ενιαίος τοίχος ζάρωσε τα μηχανήματα εξώθησης σωλήνων για τα PP/PE/σωλήνας PVC

Ο ενιαίος τοίχος ζάρωσε τα μηχανήματα εξώθησης σωλήνων για τα PP/PE/σωλήνας PVC

 • Ο ενιαίος τοίχος ζάρωσε τα μηχανήματα εξώθησης σωλήνων για τα PP/PE/σωλήνας PVC
 • Ο ενιαίος τοίχος ζάρωσε τα μηχανήματα εξώθησης σωλήνων για τα PP/PE/σωλήνας PVC
 • Ο ενιαίος τοίχος ζάρωσε τα μηχανήματα εξώθησης σωλήνων για τα PP/PE/σωλήνας PVC
 • Ο ενιαίος τοίχος ζάρωσε τα μηχανήματα εξώθησης σωλήνων για τα PP/PE/σωλήνας PVC
 • Ο ενιαίος τοίχος ζάρωσε τα μηχανήματα εξώθησης σωλήνων για τα PP/PE/σωλήνας PVC
Ο ενιαίος τοίχος ζάρωσε τα μηχανήματα εξώθησης σωλήνων για τα PP/PE/σωλήνας PVC
Λεπτομέρειες:
Τόπος καταγωγής: ΚΙΝΑ, HUASU
Μάρκα: HUASU
Πιστοποίηση: CE, ISO9001
Αριθμό μοντέλου: SBG32-63
Πληρωμής & Αποστολής Όροι:
Ποσότητα παραγγελίας min: 1 ομάδα
Τιμή: USD 300-1000000 PER SET
Συσκευασία λεπτομέρειες: κανονικό πακέτο
Χρόνος παράδοσης: 30-100 εργάσιμες ημέρες
Δυνατότητα προσφοράς: 2-4 σύνολα το μήνα
Επικοινωνία
Λεπτομερής Περιγραφή Προϊόντος
Κατάσταση: Νέα Τύπος: Αγωγός της παραγωγής
Υλικό σωλήνων: PP/PE/PVC εφαρμογή: ηλεκτρική συμπεριφορά καλωδίων
Τάση: 220/380/415/420/440V ζαρωμένη μηχανή σωλήνων Πιστοποίηση: CE ISO9001 Corrugated Tube Machine
Υλικό: PE/PVC/PP ενιαία μηχανή σωλήνων τοίχων: ενιαία ζαρωμένη τοίχος μηχανή σωλήνων
Υψηλό φως:

ενιαία ζαρωμένη τοίχος γραμμή παραγωγής σωλήνων

,

Ζαρωμένος σωλήνας που κατασκευάζει τη μηχανή

Ο ενιαίος τοίχος ζάρωσε τα μηχανήματα εξώθησης σωλήνων για τα PP/PE/σωλήνας PVC
 
 
Σχεδιάγραμμα επιχείρησης:
 

Τα μηχανήματα Qingdao HUASU κατασκευάζουν τη Co., το ΕΠΕ βρίσκεται στη βιομηχανική ζώνη κόλπων Jiaozhou Jiaozhou στην πόλη Qingdao, και είναι μόνο 30 χιλιόμετρα μακρυά από τις καλύψεις επιχείρησης Qingdao Airport.The ένας τομέας 30.000 τετραγωνικών μέτρων, με τον τρέχοντα τομέα οικοδόμησης 18.000 τετραγωνικών μέτρων. Έχει την πολύ ισχυρή τεχνική υποστήριξη και την καινοτόμο δυνατότητα. Με τη προηγμένη τεχνολογία, τη νέα υλική και ώριμη τεχνολογική διαδικασία, η επιχείρηση μπορεί να παραγάγει τα διάφορα είδη πλαστικών γραμμών εξώθησης. Οι μηχανές έχουν εξαχθεί στις ευρωπαϊκές χώρες, τις χώρες της Ρωσίας, της Νότιας Αμερικής, της Μέσης Ανατολής, της Νοτιοανατολικής Ασίας, της Ωκεανίας και της Αφρικής, κ.λπ.
 
Qingdao HUASU Company παρακολουθεί στενά την ανάπτυξη της πλαστικής βιομηχανίας μηχανημάτων σε ολόκληρο τον κόσμο κάτω από ένα πνεύμα του deploitation και της καινοτομίας. Τα διαφορετικά είδη PE, γραμμές εξώθησης σωλήνων PVC (Ф16-Ф1200mm) κερδίζουν μια πολύ καλή φήμη και στις εσωτερικές και ξένες αγορές με υψηλό τους - ποιότητα και καταπληκτική αποτελεσματικότητα. Σαν πιό πρώτη επιχείρηση που ανέπτυξε επιτυχώς και υιοθέτησε την οριζόντια δομή με τη διπλοτειχισμένη ζαρωμένη γραμμή παραγωγής σωλήνων μετάδοσης τύπων αλυσίδων που μπορεί να κάνει τη διάμετρο σωλήνων από Ф75 σε Ф200, HUASU κρατά πάντα την κυριάρχη θέση σε αυτόν τον τομέα και έχει κερδίσει τα πολύ καλά σημαντικά επιτεύγματα κατά τη διάρκεια αυτών των ετών. Το 2004 εισαγάγαμε τη διπλοτειχισμένη ζαρωμένη γραμμή παραγωγής σωλήνων Ф200-Ф500mm με το οριζόντιο πρότυπο μετάδοσης τύπων δομών και αλυσίδων. Το 2005 παρουσιάσαμε την πρώτη διπλοτειχισμένη ζαρωμένη γραμμή παραγωγής σωλήνων Ф32-Ф63mm της Κίνας με τη μετάδοση τύπων αλυσίδων. Το 2006 αναπτύξαμε γραμμή παραγωγής των τη διπλοτειχισμένη ζαρωμένη σωλήνων Ф500-Ф800mm και Ф800-Ф1200mm που επιτυχώς υιοθέτησε την οριζόντια δομή, μετάδοση τύπων σαϊτών, σύστημα ελέγχου PLC Siemens, σερβο μηχανή με το σύστημα ανοικτής γραμμής και σφράγισε την υδρόψυξη κ.λπ. Εν τω μεταξύ, HUASU ανέπτυξε τη γραμμή παραγωγής σωλήνων νερού/εφοδιασμού υγραερίου που μπορεί να παραγάγει τους σωλήνες μέχρι Ф1200mm και την τεράστια γραμμή εξώθησης σωλήνων ζωνών χάλυβα διαμέτρων ενισχυμένη σπειροειδή που μπορούν να παραγάγουν τους σωλήνες μέχρι Ф3000mm. Επιπλέον, HUASU συμβαδίζει με επίσης την τάση παγκόσμιας ανάπτυξης και αναπτύσσει την εξοικονόμηση ενέργειας που το φιλικό προς το περιβάλλον άφρισμα μόνωσε τη ζαρωμένη γραμμή σωλήνων για το νερό και τη μεταφορά θερμότητας. 
HUASU εφευρίσκει και αρχίζει να παράγει την κοίλη μηχανή εξώθησης σχηματοποίησης χτυπήματος εμπορευματοκιβωτίων μεγάλης περιεκτικότητας, τα κύρια προϊόντα έχουν HDPE 200L-10000L τη μηχανή σχηματοποίησης χτυπήματος δεξαμενών νερού, HDPE τη μηχανή σχηματοποίησης χτυπήματος οδικών εμποδίων, HDPE τη μηχανή κ.λπ. παλετών.
 
Τα μηχανήματα Qingdao HUASU κατασκευάζουν τη Co., το ΕΠΕ έχει λάβει τα μέρη των διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας προτύπων χρήσης και τα διπλώματα ευρεσιτεχνίας, η ποιότητα και η απόδοση εφευρέσεων των προϊόντων έχουν βελτιωθεί πολύ και πωλούν καλά σε όλο τον κόσμο.
 
Τα μηχανήματα Qingdao HUASU κατασκευάζουν τη Co., το ΕΠΕ είναι κύριο των προηγμένων ικανοτήτων επεξεργασίας και κατασκευής και φέρνει σε περισσότερα από 50 σύνολα επεξεργαμένος στη μηχανή κέντρου από την Αμερική, την Ιαπωνία, την Κορέα, κ.λπ., τα οποία βεβαιώνουν την ακρίβεια προϊόντων. Με μια έννοια «κερδίστε από την τεχνολογία», HUASU είναι πρόθυμο να παρέχει τη μεγάλη ποιότητα και να τελειοποιήσει τις τελειωμένες ζαρωμένες μηχανές σωλήνων και άλλο πλαστικό εξωθητή σωλήνων και στους στην εγχώρια αγορά και ξένους πελάτες. Αγωνιζόμαστε για τη βοήθεια των πελατών μας για να κερδίσει το μέγιστο κέρδος με την υψηλή τεχνολογία και τη διασκέδαση των προϊόντων αποδοτικότητας.
 

 

Η επιχείρηση HUASU είναι πρόθυμη να αναπτυχθεί και να συνεργαστεί με τους πελάτες από σε όλο τον κόσμο χέρι-χέρι για το φωτεινό μέλλον

Η περιγραφή του ενιαίου τοίχου ζάρωσε τη γραμμή εξώθησης σωλήνων:
 
Τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα του πλαστικού ενιαίου τοίχου ζάρωσαν το σωλήνα:
Οι πλαστικοί ενιαίοι ζαρωμένοι τοίχος σωλήνες παραχθε'ντες έχουν τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα της υψηλής θερμοκρασίας αντίστασης, ανθεκτικά στη διάβρωση και το γδάρσιμο, την υψηλή ένταση, την καλή ευελιξία, κ.λπ. Χρησιμοποιούνται ευρέως στους τομείς του αυτόματου καλωδίου, του ηλεκτρικού νήματος που περνούν τους σωλήνες, του κυκλώματος της εργαλειομηχανής, των προστατευτικών σωλήνων του καλωδίου λαμπτήρων και φαναριών, των σωλήνων του κλιματιστικού μηχανήματος και του πλυντηρίου, κ.λπ. Αυτός ο σωλήνας έχει τη μεγάλη αγορά.
Ο ενιαίος τοίχος ζάρωσε τη γραμμή εξώθησης σωλήνων:
 
Σχεδιασμένος και αναπτυγμένος από Qingdao HUASU τα μηχανήματα κατασκευάστε τη Co., το ΕΠΕ υιοθετεί τη νεώτερη έννοια σχεδίου, χρησιμοποιώντας καλά - τα γνωστά ηλεκτρικά τμήματα εμπορικών σημάτων, η ενισχυμένη σταθερότητα γραμμών που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να παραγάγουν τους ζαρωμένους σωλήνες του PE, τα PP, το PVC, η EVA συνεχώς, καθώς επίσης και το PA ζάρωσαν τους σωλήνες. Αυτή η μηχανή εξώθησης σωλήνων υιοθετεί τα εργαλεία για να τρέξει τις φόρμες και τα πρότυπα ώστε να πραγματοποιηθούν η ψύξη κυκλοφορίας νερού και αερόψυξη των προϊόντων, η οποία εξασφαλίζει τη μεγάλη σχηματοποίηση, ακόμη και corrugation, τον ομαλό εσωτερικό και εξωτερικό τοίχο σωλήνων.
Αυτή η ζαρωμένη γραμμή εξώθησης σωλήνων περιέχει κυρίως τον εξωθητή, που ζαρώνουν διαμορφώνοντας τη μηχανή, φραγμοί φορμών, δροσίζοντας εξοπλισμός, μετρώντας μηχανή και άνεμος η μηχανή. Μπορεί συνεχώς να παραγάγει πολλά είδη ενιαίου ζαρωμένου τοίχος σωλήνα διαμέτρων.
Εξωθητής:
 
Έχει τη βίδα υψηλής αποδοτικότητας υψηλής ταχύτητας, σκληρή επιφάνεια εργαλείων, invertor του ΦΟΎΤΖΙ. Αυτή η δομή βεβαιώνει το υλικό ομοιόμορφα να θερμάνει, καλό plasticization και η ταχύτητα και η αποδοτικότητα εξώθησης.
Corrugator:
 
Στενή δομή. Φραγμοί φορμών μέσω της μετάδοσης εργαλείων. Το πιάτο φορμών έχει το νερό που ρέει για να πάρει την αποδοτικότητα ψύξης. Ο δροσίζοντας τύπος σωλήνων είναι αέρας. Αυτή η δομή εξασφαλίζει την παραγωγή και την ψύξη υψηλής ταχύτητας. Μπορεί να παραγάγει το εσωτερικό και εξωτερικό στρώμα ομαλό και corrugation το σωλήνα ένα ομοιομορφίας χρόνος που ταιριάζει με τις αντίστοιχες φόρμες.
Φραγμός φορμών:
 
Το σχέδιο της δομής είναι λογικό, η ψύξη αέρα και η αντικατάσταση της ενότητας είναι κατάλληλες και αξιόπιστες.
Κουρδιστήρι:
 
Μηχανή στιγμής, ενιαίο/διπλό κουρδιστήρι σταθμών.
 
Κύρια τεχνική παράμετρος:
 

Πεδίο διαμέτρων4.5-9 χιλ.9-32 χιλ.16-63 χιλ.
Κύριος εξωθητήςSj-30Sj-45Sj-65
L/D30:128:130:1
Παραγωγή kg/h (kg/h)104080
Κύρια μηχανή (KW)2.21118.5
Δύναμη Corrugator (KW)1.11.52.2
Ζευγάρια φραγμών φορμών404444
Δροσίζοντας τύποςΝερό και αερόψυξη
Ταχύτητα γραμμών (m/min)8-166-126-12
Μετρώντας τύποςΥπολογισμός αντίληψης
Άνεμος τύπος

Αυτόματος/εγχειρίδιο

 

 
Ο ενιαίος τοίχος ζάρωσε τα μηχανήματα εξώθησης σωλήνων για τα PP/PE/σωλήνας PVC 0

Στοιχεία επικοινωνίας
Qingdao Huasu Machinery Fabrication Co,. Ltd.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Sisi Zhao

Τηλ.:: +8613853290988

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)

Άλλα προϊόντα

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Διεύθυνση: Νο 8 δρόμος Haier, ζώνη βιομηχανίας κόλπων Jiaozhou, πόλη Qingdao Jiaozhou, Λαϊκή Δημοκρατία της Κίνας

Διεύθυνση Εργοστασίου:Νο 8 δρόμος Haier, ζώνη βιομηχανίας κόλπων Jiaozhou, πόλη Qingdao Jiaozhou, Λαϊκή Δημοκρατία της Κίνας

 • Τηλ.::86-532-87273138
 • Φαξ:86-532-87273086
 • E-mail:huasu@qdhuasu.com
 • Χρόνο εργασίας:8:00-5:00
 • Υπεύθυνος: Mrs. Sisi Zhao
 • Mobile Site